GG and VSFS to day

hallå

har haft en rolig och stressig dag. Dat var så himla kallt i dag det kändes som -30 men det var bara -15. När jag kom hem så självklart så hade jag inga nycklar, men som tur var så var min granne hemma så jag var där en stund. Har även färgat/tonat håret, det blev mörkt brunt/rött fast man ser den inte så bra på bild.
I kväll någongång är det VS Fashion show:D
Ska kolla på GG nu.
pusss

Hemma

hemma!!!
kom hem för en stund sen, och sitter nu och kollar på my life as liz men snart börjat the hills. Jag o Klara har  varit på Judo och fan vad vi garvade, som två jävla as haha. Denna vecka är den sista
veckan innen vi får våra betyg:S eller vi har ju nästa vecka oxå men då jag ju i sthlm.
Pusss

29e november 2010

God morgon!
Ska träffa Tova om 5 minuter så måste kila. Kommer hem vid 4, ska även ha judo i dag ska bli Super.
Pusssss

28e november 2010/ första advent

God morgon!!
sorry för att jag inte bloggade i går. Jag var helt upptagen med julshopping och fixandet, lite tidigt med då behöver man inte stressa i sista minuten i alla fall haha. Var även på Ego på morgonen och tränade typ en timme.
I dag är det julskyltning på Stan det är ju första advent, så jag o familjen ska ner på dagen och sen ska jag träffa Klara o Tova lite senare på kvällen för då är det lite mysigare haha.
Juste jag glömde berätta vad jag fick av Anna, jag fick ett par mjukisbyxor, mjukistjöja och en väska från Victoria's Secret Pink :D
Pusss

Restaurang...

... Med familjen

Sweeeet night

Hallåj!!
hade det jävligt kul på skolan eller nee.... vi hade språk och APA pass, satt med klara o hade matte tills han ska att det var en order att gå hem haha (bra lärare)
I kväll kommer min älskade syster hem och jag ska få FYRA persenter:D:D:D:D
Ha en bra kväll.
Pusss

In your shadow


Love is the game

Pappa har varit och hämtat mina skor så jag behöver inte släpa mig ner på stan haha. Tova skulle till tandläkaren så måst gå själv till skolan:( hoppas jag hittar någon på vägen jag kan gå med haha.
Ha en bra dag. bloggar när jag kommer hem.
Pusss

25e november 2010

God morgon!!
Är fortfarande hemma, börjar ju kl 12.15 (sweeet). Har suttit och gjort lite smycken hela morgonen. Embla väckte mig i dag genom att skicka ett sms där det stod att jag skulle smsa lite med henne haha men så blev det inte. Ska ner på stan en snabbis och hämmta mina skor hos skomakaren, dragkedjan hade gått sönder så var tvungen att lämna in dom.
Nu ska jag återvända till mig arbete.
Puss

judo

hallå!!
har varit med klara i några timmar nu och jag har försökt att lära henne att göra fína smycken och det har gått supper. Mamma o pappa har varit o köpt en en stor verkstad låda till mig för mina smycken:D
Nu drar jag o klara först hem till henne och sen till judon.
ha en bra kväll.

see the halo


24e november 2010

god morgon!!
har drygat hela morgonen och spelat THs nya låt och jag garanterar att det är en av de bästa låtarna som dom har gjort:)
Måste stänga av datorn snart och kila o träffa Tova.
Pusssss

pluggggggg!!!



Hurricanes and suns

hallå!
han inte blogga i morse och kom nyss hem. Vi fick tillbaka matteprovet i dag och det gick väll sådär, till o med läraren sa att jag hade en dålig dag för att han trodde att det skulle bättre. Jag o Klara var på judo och det gick super. Pappa hämtade mig när vi slutade och så åkte vi ner till vasa bryggeriet och hämtade massa läsk (onyttigt men GOTT) haha.
Sitter o lyssnar på THs nya låt hurricanes and suns, väntar även på Tova som ska komma med mina fysik böcker som hon lånade i går.
I kväll får vi besök av några vänner som bor i ryssland, så då blir det bara att börja tänka på rysska då haha.
Pussss

PERFEKT DAG

Hallå!!
Har varit upptagen hela dagen så hade bara inte tid att sitta vid datorn. iaf är super duper glad nu för en super rolig grej hände nyss, haha tänker inte berätta vad.
Åhhh om 2 veckor så åker jag o Klara ner till Sthlm och ska praoa på Style by Tyra:D
Min dag har varit perfekt fast ändå inte helt, det är en sak som fattas och det är Anna.
Nu ska jag kolla på Gossip girl
Pusss

Happy B-Day To me!!!


KLAR

Äntligen är jag klar med mitt rum eller jag har bara bytt skriv bord men det tog typ 3 timmar. Så nu är jag mega nöjd:D
I morgon är det min BIG DAY, så då kan Klara och Tova äntligen sluta mobba mig haha. Jag ska få pressenter och frukost i sängen.
Nu hade jag tänkt måla mina naglar i något mönster fast först måste jag gå och diska:(
Pussss♥

Men sööööt

Hello!!
Kom hem för en stund sen, var även på en affär på stan "Udda Ulla". Fan vad jag älskar den affären dom har så sjukt snygga designe grejer, man vill ju bara ha allt.
Jag ska baka en tårta till mig snart, Jag fyller ju för fan år i morgon:D så ska leta några goda recept nu.
Ha de super♥

God morgon:) stack till ego nu på morgonen...

God morgon:) stack till ego nu på morgonen för att träna så man har det gjort hela dagen. Han inte blogga när jag var hemma och mitt pass har ändå inte börjat så jag passar på nu haha. Hade tänkt gå en sväng ner på stan och köpa lite julklappar men ska hjälpa mamma att möblera om vardagsrummet i stället. Ha en bra dag. Puss


Saknar den varma tiden

Hej svejs!!
Kom nyss hem, har varit hos Tova en stund. Håller på att fixa min header och gör lite andra saker sammtidigt haha. Nu kom mamma så ska hjälpa henne och laga mat.
Pussss

GAGA

(klicka på bilden)

School time


we weren't born to follow


18e november 2010

God morgon
Sovit gott?? Fan vad skönt det var och sova hur länge man ville utan att ett alarm ringer klockan sju på morgonen. Måste smpinga in i duschen en snabbis och sen fixa håret, fast det kommer ju inte gå så bra för att Tova har min plattång. Men måste ju över leva utan den haha.
Headern blev nästan klar i går men inte helt, men jag lovar på söndag ska den vara uppe på min blogg haha.
Måste gå o välja vilket nagellack jag ska ha.
Pusssss

JUDO!!


Mamma ska snart skjusa upp mig till Klara o sen ska vi på Judo. I morgon börjar vi kl 12.15, så himla underbart. I kväll SKA jag fixa klart min header, det har ju tagit så jävla lång tid. men snart så.
Hörs när vi kommer hem
Pusssss

Big bang

Fan vad skönt det är att sluta tidigt på eftermiddagen. Hade utvecklings samtal i dag och det gick bra antar jag, så sitter och letar språkresor till England i sommar. Jag o Tova ska en jävligt kul sommar, sommaren 2011:D
Nu ska jag ta o plundra mitt kök.
Puss o Hej

17e november 2010


God morgon!!

Sovit gott? fan vad jag inte ville vakna i dag, det var så varmt o mysit i sängen men det är skoldagar nu så måste vakna vid sju.
Ska snart iväg och möta Tovis vid djurkleniken o sedan iväg til skolan.
Ha en bra dag'
Pusss

16e november 2010

Hallå i stugan!
Har inte varit på sånt där super blogg humör den senaste veckan men nu är det nog bättre tror jag iaf. Har beställt tåg biljetter till Sthlm den 4 december o ska vara där i en vecka (PRAO). Jag är så jävla stolt över vart jag har hittat prao, på tal om prao så sitter jag och fyller i en blanket som man ska lämna in i morgon, men min kommer nog in lite för sent *opsi*.
Har kämpat med min header i flera dagar nu men snart är den klar, jag har ju gjort om de 35 miljoner gånger.
nu ska jag återvända till mitt rike
Pusss

i can fell ....

Kom hem för nån timme sen, har suttit i ps och försökt göra en header till bloggen. jag o Klara har varit på Judo i dag o det gick väldigt bra måste jag bara säga haha.
Vi hade även matte prov, o jag tror att det gick bra eller hoppas i alla fall.
Nu ska jag ner till kylskåpet.
Pusssss

I'll never let you go


15e november 2010

God morgon!!
Måste säga ett STORT GRATTIS TILL MIN KÄRA OCH ÄLSKADE SYSTER ANNA SOM FYLLER 23 I DAG.
Ska snart bege mig mot skolan, fast måste bara sminka och fixa håret mig först haha.
PUUUUUS

14e november 2010

God morgon!!
vaknade för en stund sen och bestämde mig snabt att jag och mammi skulle åka till birsta:D så nu är vi snart klara och ska åka.
VI ska kolla på en födelsedags present åt Anna och lite kläde o såmt
Ha en bra dag'
pusssss

Sjuk:(

HAlllllå
Är inte på blogg humör i dag, är förkyld o så.
Hörs när jag mår bättre

11e november 2010


hallåj

I dag har bloggen legat lite efter, har varit upptagen med massa saker. Just nu sitter jag barn vakt åt mina grannar, fast dom har redan gått o lagt sig så det är helt fritt i hela huset haha.
I morgon är det Svenska prov om ordklasser, jag hoppas som fan att det går bra.
Men nu ska jag ta o lyssna på lite musik.
PUSS

You are so goooood looooking


Sitter i Tovas kök och dricker Danonino, ska även äta kladdkaka lite senare (mums). Jag o Klara har varit o tränat Judo och det var assss kul. Årkar inte blogga i kväll, jag o tova ska fira men klara ska även vara här haha.
Pusssss

Hey Snow

Hallå
vankade i morse och jag trode att jag var i alaska, det har kommit 20cm snö på en natt:O ni ska bara förstå hur det är att gå till skolan och sen hem plus att vi lever i ett jävla berg så det är 35000 backar...
I dag så firar jag o Tova 1 år som kompisar så jag ska baka en kaka och hon ska vispa grädde:D
Nu ska jag hitta ett recept på en god kaka och så ska jag börja baka.
Puss och hej

Good looking

hallåj!!
kändes som jag skrev i bloggen typ en år sen haha, men så är det inte. HAr varit på skolan som vanligt och sen har jag varit med Klaris resten av tiden, vi har snackat om massa skaker/killar he is so fucking good looking. haha säger inte några namn.
Sitter och spelar wii och ska snart gå och rota i mitt kylskåp.
Pussss

M&S

 

Hej sötisar!
Han inte blogga i morse så gjorde det när det var extrem tråkigt på lektionen. Jag är ganska glömsk i bland, i dag så gick jag 3 lektioner utan några mappar, pennor eller något annat för att jag hade glömt min kod till skåpet ( jag vet, jag är super smart) haha. Klara o jag var och tränade judo i dag och det var riktigt kul, så vi har bestämt oss att vi ska börja i judo och få SVART bälte.
Ska ner på ego med pappi så att han kan ladda på pass åt mig.
(när vi var i åre så åkte vi till en by som herer huså och deras Spa & Multihall ser ut så här)
Puss

God morgon solstrålar! Vaknade 30...

God morgon solstrålar! Vaknade 30min innan skolan började(opsi). Sitter på svenska lektionen och går genom lite saker till provet. Kram:)


I miss you

hej hej!!
Hoppas ni har haft det bra dom senaste dagarna. Jag o Tova hade i alla fall otroligt kul i åre. Vi har tagit massa bilder, sprungit genom halva holiday club som 2 galningar, badat, ätit choklad på åres chokladfabrik, kollat hur man blåster glas och massa andra roliga saker. Jag ska lägga ut lite bilder när jag har hittat min kamera som ligger någonstarns i min väska haha.
Kom hem för en stund sen och har kollat på tv sen dess. I kväll är det EMA live från Madrid (hoppas TH kommer) kl 20 så åste vara vid tvn då.
Nu ska jag ner o äta.
pussss

i got it from my mama

Yo
har äntligen packat klart och har även hunnit göra lunch till mig. Jag gjorde pastasallad med grönsaker och sojakorv.
Jag tror inte jag kommer kunna blogga från åre, men är inte helt säker.
Nu sitter jag o lyssnar på musik o väntar på att Tova ska hämta mig.
Pussssssss♥
Härlig bild på mig o Tova från gatufesten i sommras

3e november 2010

God morgon!
sovit gott? mamma råkade väcka mig när hun skulle hemta något i mitt rum, så nu är jag klar vaken haha. Ligger fortfarande i sängen med datorn i knät och spelar spel och leker med PS.
I dag måste jag packa klart (gjorde det inte i går) och sen åka till Åre. Vi är där till på söndag och jag kommer blogga fast inte så ofta (1-2g om dan kanske)
blev lite hungrig, ska gå ner och käka frukost.
Pusss♥

Ego

har varit hemma en stund men snart kilar jag iväg till ego för att träna.
puss♥

Dagens


Till birsta

Nu drar jag o pappi till birsta och ska kolla på vinterskäder till mig (hoppas det blir något snyggt)
Hörs när jag kommer hem.
Pussss♥

2a november 2010

God morgon!
Har nyss ätit frukost och nu sitter jag o smsar med mickiz som har kommit hem, fast hon är bara här till på lördag. I går var jag ju på stan med Tova och lite senare kom Klara, Elin och även Embla. Vi gick på massa äffärer och till sist så köpte jag en present till Anna och så köpte jag även en tröja till mig som jag ha velat ha ganska länge.
I dag ska jag inte göra så mycket, packa antar jag. Ska ju till Åre i morgon

Don't jump


Till stan

Ska till djurklaeniken och möta tova, sen drar vi ner på stan.
pusssss♥

1a november 2010

äntligen är det november och om 21 dagar fyller jag år:D då kan Tova och Klara sluta mobba mig haha.
God morgon!
Sovit gott? själv sov jag som en björn på vintern haha. hade ingen lust att vakna i morse men vissa saker fick mig att vakna.
Har pratat med Klara och Tova, råkade väcka Klara och hon blev ju inte så glad (opsi) men Tova var däremot på superbra humör haha.
Jag o Tova ska ner på stan och shoppa lite, jag måste köpa en födelsedags present till min kära syster och lite andra saker. Ska kanske träffa Klara lite senare o så.
Hörs♥

RSS 2.0